top of page

DEGELIN MEDIA

398A7575-Edit.jpg
398A8211.jpg

Our 
Story

Welkom in onze creatieve office te Sinaai. 

Ik ben Lennert en van nature zeer geïnteresseerd in het reilen en zeilen binnen bedrijven. Daarnaast heb ik een passie voor bewegend beeld. Dit trachten we te combineren om bedrijfsvideo's te maken op maat van onze klanten. 


Wij geloven er sterk in dat elk bedrijf moet communiceren. Durf een blik geven achter de schermen. Potentiële nieuwe medewerkers en/of klanten linken zich juist aan specifieke mensen, jullie verhaal, kortom de cultuur van het bedrijf.   

 

Onze video's kunnen zeer gemakkelijk gedeeld worden op de sociale media kanalen, doorgestuurd worden, vertoond worden op beurzen of events en geplaatst worden op de website. Op die manier moet je niet alleen vertellen wie jullie zijn en wat jullie doen, maar kan je dat vooral ook laten zien. 

 

Neem gerust contact op. Wij zijn zeer geïnteresseerd in jullie bedrijfsverhaal. 
 

BACHELORPROEF PRIJS 2019

 - Audiovisual Design

In 2019 mocht ik de bachelorproefprijs in ontvangst nemen voor mijn eindwerk. Hierin onderzocht ik de link tussen mentale problemen en social media bij jongeren. 

De jury was vooral gecharmeerd door onze technische uitwerking. We hebben geëxperimenteerd met verschillende filmtechnieken. (stopmotion, live action & timelapse) 

Ik wil in het bijzonder Dirk De Wachterpsychiater, bedanken voor de inzichten en fijne samenwerking.

 

bottom of page